A. Kastén -tuotemerkin alla on valmistettu laadukkaita
ja herkullisia lihatuotteita jo vuodesta 1930 asti.

Ajankohtaista

Lihavalikoimamme ja -tuotantomme uudistuu!

Arvoisat asiakkaamme,

Jotta voisimme palvella kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, tehostamme toimintojamme lihatuotannossa ja -logistiikassa. A. Kastén -tuotteiden tuotantomme siirretään Chipsters Foodin tehtaille Keravalle ja Porvooseen kevään ja kesän 2018 aikana. Samalla valikoimamme uudistuu ja joitain vähemmän kysyttyjä tuotteita lopetetaan, jolloin voimme panostaa parhaiden tuotteidemme kehittämiseen.

Löydät A. Kasténin kuluttajapakatut, perinteisillä resepteillä valmistetut maksamakkaramme & salamituotteemme hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri maan.

Muutos tarkoittaa samalla sitä, että Hyvinkäällä K-supermarket Vieremästä ei enää ole tilattavissa erikoistuotteita kuten luita, suolia tai kakkoslaatua.

Muutokset koskevat myös Hyvinkään tehtaallamme valmistettuja Lihaherkku Suomisen tuotteita: niitä ei ole jatkossa enää saatavilla kuluttajapakattuina, sillä Lihaherkun tuotannossa keskitymme palvelemaan yritysasiakkaitamme.

Pahoittelemme joillekin asiakkaillemme muutoksesta aiheutuvaa häiriötä. Uskomme kuitenkin, että tämä auttaa meitä palvelemaan teitä paremmin ja tarjoamaan myös jatkossa herkullisia tuotteita!

 

Ystävällisin terveisin,
Ab Chipsters Food Oy

 

HoReCa-asiakkaamme – olettehan yhteydessä myyntiimme, niin etsimme juuri teille sopivat korvaavat tuotteet! Kasténin suositut maksamakkarat, sous vide -tuotteet ja tuorelihat jatkavat valikoimissamme normaalisti.